Profil

Mit navn er Bettina Sonne. Jeg er certificeret Life- og Business Coach fra Manning Inspire, en af Danmarks mest anerkendte og benyttede coachinguddannelser.

 

Før jeg startede min coaching virksomhed, var jeg igennem 18 år selvstændig frisør med 3 saloner samt brugskunstforretning, solcenter og webshop med frisørprodukter.

 

Jeg har som coach hjulpet adskillige mennesker videre i både deres karriere og på et mere personligt plan.

 

Gennem hele mit arbejdsliv har jeg oplevet hvilken forskel det har for resultatskabelsen at sikre en maksimal motivation og engagement blandt mine medarbejdere. En forskel der kan mærkes på bundlinjen.

 

Min passion er at hjælpe mennesker til at lære sig selv at kende; herunder den enkeltes begrænsninger til succes. En øget selvindsigt giver det menneskelige fundament, der skal til for at for at tage ansvar for sit liv og være bevidst om selv at skabe det liv, man ønsker. Det gælder både privat og i virksomheder.

 

Det kræver masser af mod at udvikle sig selv. Og man skal være klar til at ønske forandring og blive ”forstyrret” i sine tankemønstre. Er modet der, kan det fulde potentiale frigøres.

 

Min erfaring er, at man behøver nogle sessioner for at skabe den ønskede forandring. Det er i høj grad et spørgsmål om motivation og vilje.